Hjälp fåglarna i vinter

Oavsett vart i landet du bor är vintern en utmaning för alla vilda fåglar som stannar kvar. För att fåglarna ska överleva vintern kan du ge dem hjälp på traven. Vidare i inlägget kan du läsa mer om det.

Fågelmat

På vintern kan det vara särskilt svårt för fåglar att hitta mat eftersom det kan vara svårt för dem att ta sig under snön och isen. Det gör att konkurrensen om den befintliga maten blir hård och många fåglar kan ha svårt att hinna hitta mat i tid. Därför kan det vara bra om du placerar ut fågelmat. Du kan köpa Fågelmat online som passar bra för vildfåglar. Du kan sätta ut maten på ställen där fåglarna samlas. Förutom att det finns bra fröblandningar så kan du också köpa hem talgbollar. Talgbollarna placerar du ut i träd och buskar. Du kan även tillverka din egen fågelmat med kokosfett och frön.

Sveriges län och landskapshistoria

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

mts_onepage