Svenska skärgården

Är du sugen på att vara omgiven av kobbar och skär? Då kanske en resa till den svenska skärgården kan vara en idé för dig. I vår nation har vi turen att ha flera 1200px-sodraingmarso2010skärgårdar att välja mellan. I Göteborgs skärgård är landskapet mer kargt och fullt av klippor, medan Stockholms skärgård bjuder på höga träd och lummiga badvikar. Gemensamt för båda dessa platser är att det går att åka skärgårdsbåt enkelt och billigt, vilket gör att du kan ta dig även till de mest avlägsna öarna.

På tur i skärgården

Skärgården är ett populärt resmål för många människor, både för inhemska svenskar och besökande turister. Det är även en vanlig plats att förlägga konferenser och mötesdagar på för att göra jobbet lite roligare. Det är härligt att kunna gå ut i naturen under lunchen och kanske doppa tårna i vattnet. Eftersom man enkelt tar sig till de flesta öar med hjälp av båtburen kollektivtrafik är det en trevlig dagsutflykt. Många chefer förlägger viktiga möten på en ö, De föreläser i skärgården eftersom det dessutom tillför ett ökat fokus att vara bortkopplad från stan och befinna sig på en ny plats.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *